Regler


I gruppen Svanarna, Örnarna och Fjärilar, får föräldrar vara med och titta på under första lektionen. Så man får en inblick i upplägget och barnets trivsel under lektionens gång.Resten av terminen bör du som förälder finnas tillgänglig på telefon och i närheten, om man behöver nå dig under lektionstid. 
Vi anpassar oss till barnens behov så behöver man närvara på lektionen för att det ska kännas bra för både förälder och barn så ordnar vi det. 
För gruppen, Lodjuren: Eftersom gruppen är i åldern 3 till 5 år, Så måste en förälder vara med på lektionen. Man får ha två barn med en förälder eller fler.  

Dansen tips på vad man ska ha med sig och på sig på: Vattenflaska är viktigt då vi rör mycket på oss under lektionen. Sköna inneskor eller antihalk strumpor. Sköna kläder som man ledigt kan röra sig i.

Gymnastiken tips på vad man ska ha med sig och på sig: Vattenflaska är viktigt då vi rör mycket på oss under lektionen. Inga strumpor eller skor annars kan man halka eller vricka foten, uppsatt hår och inga smycken så man inte gör sig illa. Kläder: överdelen får gärna vara en t-shirt och Underdel får gärna vara thights.