Kontakta oss


Dans lärareLite om mig

Jag är 28 år gammal och har dansat så länge jag kan minnas.  Min dansutbildning har jag fått på Wendela Hebbegymnasiet och YFJamdansstudio (Yrkesförberedande danslinje) i Södertälje. Jag och min sambo har fyra barn tillsammans i åldrarna 3 till 6 som också dansar. Vi bor i härliga Mariefred!
Tilda Almén


Mail: Dans.mariefred@outlook.com

Tel: 072 5000 133
Din Titel

Här börjar din text. Du kan klicka här och börja skriva. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem.


KONTAKT

KIDS FOR FUN
Kidsforfun/gymnastik Adress:
Sporthallen Djurgårdsgatan 6
647 30 Mariefred

Dans/klass Adress:
IOGT-lokalen. Långgatan 21
647 30 Mariefred

Mail: Dans.Mariefred@outlook.com
Tel: 072 5000 133

Youtube Kanal | Instagram | Facebook